Nocování Štěpu ve škole 14. 11. 2014

31.12.2014 13:50

V pátek 14. 11. 2014 v 17:00 jsme měli sraz před školou. Nocovali jsme ten den ve škole, abychom nacvičili písně na naše koncerty. 
Když jsme byli v budově, tak jsme si dali věci do třídy, kde jsme měli spát, a šli jsme do tělocvičny pro žíněnky. Vrátili jsme se a rozmístili jsme se (kde kdo bude spát), a pak nám paní učitelka řekla, že zkouška začne v 18:00 hodin. Tak začala půl hodina povídání a bloudění po škole. 
Odbila šestá hodina večerní a začala zkouška. Po asi půlhodině zpívání jsme měli deset minut pauzu, pak zkouška pokračovala a po chvíli už to byla generálka. Generálka byla u konce a my jsme měli konečně zasloužené volno.
Asi po hodině jsme šli hrát oblíbenou hru ,,SARDELE“, a potom jsme hráli ,,UFONA“. Byla to úžasná hra a doufám, že při příštím spaní si ji taky zahrajeme. Hra skončila a my se dohodli, že si dáme stezku odvahy. 
Někteří šli chystat stezku a ostatní zůstali buď v učebně češtiny, nebo šli do AVT, kde jsme si pouštěli videoklipy. Konečně bylo hotovo a stezka začala. Šlo se po jednom, ale já jsem šla nakonec ve dvou včetně doprovodu paní učitelky. Nakonec jsem zjistila, že to nebylo tak hrozné, jak se zdálo. Večerka se nám tím protáhla, a tak jsme šli spát v jednu hodinu po půlnoci.
Ráno jsme stávali o půl deváté, vrátili žíněnky, uklidili třídy a šli jsme domů. Věřím, že si to všichni užili, tak jako já a těším se na další nocování ve škole. 

Tereza Urbášková, 8. A